Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pâine cu surprize

Vizite: 1963
Timp preparare: 150min
Dificultate: redusa
1820

CALORII

Ingrediente/compozitie:

Pentru coca: 500g faina de calitate, 2 cesti de apa, sare, o nuca de drojdie.
Pentru umplutura: oua fierte intregi, sunca presata, masline fara samburi, crenvusti intregi fierti.

Preparare:

Se pune drojdia la inmuiat in apa calduta, se amesteca cu faina, sarea si apa.Trebuie sa iasa o coca mai tare decat smantana, se lasa la crescut cam doua ore intr-un loc cald.
Coca de paine se imparte in doua. Se pune prima parte intr-o tava tapetata cu faina. Se pun peste aluat oua fierte, intregi, sunca presata, masline fara samburi, crenvusti intregi fierti, apoi se acopera cu partea a doua din aluat. Se unge deasupra cu un ou batut si apoi se da la cuptor.


Analiza ingredientelor rețetei Pâine cu surprize:

Cremwursti
Avantaje: Cremwurștii conțin mult sodiu și grăsimi saturate....
Drojdie
Avantaje: Drojdia conține o serie de principii active reunite sub denumirea de complex albumino-vitaminos. Albuminele conțin 16 aminoacizi. Drojdia este foarte bogată în vitamine din grupul B. De asemenea m...
Dezavantaje: Există un procent mic de persoane sensibile la drojdie, care trebuie să evite alimentele ce o conțin....
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Măsline
Avantaje: Măslinele conțin numeroase vitamine și minerale. Sunt bogate în acizi grași nesaturați cu efecte benefice asupra sănătății, mai ales asupra inimii. Sunt o sursă importantă de vitamina E....
Dezavantaje: Conțin o cantitate crescută de sare asimilată pe durata proceselor de conservare. Pot cauza alergii. Pot conține urme de metale grele sau de acrilamidă....
Ou fiert tare
Avantaje: *Oul fiert conține proteine, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. De ce este bine sa introducem in dieta oul fiert tare? 1. Grasimi bune Oul fiert tare ofera grasimi bune numite mononesatura...
Dezavantaje: Oul fiert conține grăsimi saturate și colesterol....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...

Căutați rețete culinare după denumire