Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Papanași cu brânză

Vizite: 1761
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
287

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 100 g branza de vaci dulce
- 20 g faina sau gris
- 1/2 ou
- 5 g unt sau 1/2 lingurita smantana
- 10 g zahar

Preparare:

Se amesteca branza de vaci cu oul si zaharul. Se incorporeaza totul cu grija in faina sau gris. Cu o lingurita inmuiata in apa iei din compozitie facandu-se bile. Se pun la fiert intr-un vas cu apa deja clocotita cu putina (foarte, foarte) sare. Este gata cand papanasii se ridica la suprafata. Se servesc cu smantana sau cu unt.

Analiza ingredientelor rețetei Papanași cu brânză:

Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire