Rețetă Paste cu carne și sos de roșii
Vizite: 2919
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
1595
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 120 g paste (farfalle sau macaroane)- 300 g carne de vita tocata
- 75 g unt
- 2 oua
- 20 ml sos de rosii
- sare
Preparare:
Se fierb pastele si se scurg. Se amesteca cu untul, ouale si cu carnea fiarta. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu putin unt si se pune in cuptor.Se lasa pana ce se rumeneste.
Se serveste cu sos de rosii.
Analiza ingredientelor rețetei Paste cu carne și sos de roșii:
Bulion - Pastă de tomate
Avantaje: Pasta de tomate conține vitaminele A, C și B6, fier, potasiu, tiamină, niacină, calciu și magneziu.
Sursă excelentă de licopen și vitamina C....
Dezavantaje: Pasta de tomate conține mult sodiu.
Pasta de tomate conservată este încărcată cu zahăr și sodiu....
Carne de vită tocată
Avantaje: Carnea de vită prajită conține vitamina B12, zinc și seleniu....
Dezavantaje: Carnea de vită prajită conține grăsimi saturate, colesterol și grăsimi trans....
Macaroane
Avantaje: Macaroanele au un conținut scăzut de grăsimi saturate și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....