Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Paste cu gust de pizza

Vizite: 2367
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- paste (paste mici pentru copii sau spagheti rupte in bucatele mici)
- 1 lingurita Knorr vegetal
- 1 rosie tocata marunt
- 1 lingurita bulion
- 1 cubulet branza topita (sau orice alta branza)
- 1 ou batut ca pentru omleta
- (optional) cateva fire de patrunjel pentru gust si/sau ciuperci

Preparare:

Se fierb pastele impreuna cu rosia pana cand devin moi. Se adauga Knorr dupa gust, bulion si se mai lasa un timp sa fiarba. Apoi se incorporeaza branza pana se topeste complet si apoi oul. Totul se fierbe bine se stinge focul si se pot adauga apoi cateva fire de patrunjel tocat. Se pot pune si ciuperci
la inceput cu pastele.
Are un gust minunat de pizza.


Analiza ingredientelor rețetei Paste cu gust de pizza:

Branză topită
Avantaje: Brânza topită conține calciu, proteine și fosfor....
Dezavantaje: Brânza topită este bogată în grăsimi saturate. Brânza topită reprezintă sortimentul inferior al produselor lactate fiind fabricată din brânzeturi de calitatea a doua amestecate cu mari cant...
Bulion - Pastă de tomate
Avantaje: Pasta de tomate conține vitaminele A, C și B6, fier, potasiu, tiamină, niacină, calciu și magneziu. Sursă excelentă de licopen și vitamina C....
Dezavantaje: Pasta de tomate conține mult sodiu. Pasta de tomate conservată este încărcată cu zahăr și sodiu....
Ciuperci champignon
Avantaje: Ciupercile sunt bune pentru vegetarieni și vegani, în curele de slăbire, în tratarea depresiei și anxietății. Ciupercile champignon pot fi consumate și crude....
Dezavantaje: Dacă mergeti la cules de ciuperci, trebuie să aveți la îndemana o carte de specialitate și să consultați un expert înainte de a le consuma....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Pătrunjel verde
Avantaje: Pătrunjelul este o sursă excelentă de vitamina A, C si K, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, proteine, vitamina E, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, fosfor și zinc. Pătrunjel...
Dezavantaje: Dozele mari de semințe de pătrunjel pot fi toxice; cei care au probleme cu rinichii sau femeile insărcinate trebuie să le evite....
Roșii
Avantaje: Roșiile sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, vitamina A, C, E și K, potasiu, tiamină, niacină, acid folic, magneziu și fosfor. Roșiile reprezintă cea mai bogată sursă de licopen, su...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de roșii provine din zaharuri. Roșiile nu sunt indicate persoanelor ce suferă de reflux gastro-esofagian. Anumite persoane manifestă reacții alergice sau in...

Căutați rețete culinare după denumire