Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Paste cu ton

Vizite: 2616
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
894

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 conserva de ton in suc propriu
- 250 g paste
- suc de rosii pregatit in casa
- 1 ceapa rosie
- busuioc
- sare
- 2 linguri cu ulei de masline

Preparare:

Se fierb pastele in apa plata cu putina sare si un strop de ulei de masline.
Separat, se prepara sosul.
Intr-o tigaie de teflon pune ceapa rosie tocata marunt, putina apa, sare. Dupa ce a fiert ceapa se adauga sucul de rosii si se mai lasa sa clocoteasca putin.
Pastele se scurg de apa, se amesteca cu sucul de rosii si tonul.


Analiza ingredientelor rețetei Paste cu ton:

Busuioc
Avantaje: Busuiocul este o sursă ideală de vitamina A, vitamina K, acid folic, vitamina B6, calciu, fier, magneziu și potasiu. În plus, busuiocul conține și vitamina E, niacină, fosfor și zinc....
Ceapă roșie
Avantaje: Ceapa roșie conține de două ori mai mulți antioxidanți. Oferă cantități semnificative de vitamina C și vitamina B6. Proprietăți antiinflamatoare. Sursă bogată de fibre și prebiotice....
Dezavantaje: Respirația neplăcută. Ar putea provoca o senzație de arsură în stomac dacă este consumată în cantități mari. Poate provoca gaze intestinale....
Ton - conservă în ulei
Avantaje: Conserva de ton conține proteine, vitamina D, vitamina K, niacină, seleniu, vitamina B12 și fosfor....
Dezavantaje: Nu consumați mai mult de 340 g pe săptămâna de pește oceanic mare. Din cauza faptului că se hrănesc cu alți pești, aceștia pot acumula mercur în cantități ridicate....
Ulei de măsline
Avantaje: Are un conținut crescut de acizi grași benefici organismului și aduce un aport important de vitamina E și vitamina K organismului....
Dezavantaje: Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarce sunt degajate produse toxice. Uleiul de măsline are un punct de ardere scăzut și nu este rec...

Căutați rețete culinare după denumire