Rețetă Paste cu ton și porumb
Vizite: 4770
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
437
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- paste (orice forma)- 1 cutie de ton in ulei
- 1 cutie de boabe de porumb
- 1 varf de cutit de unt
- sare
Preparare:
Intr-un castron mai mare se rastoarna tonul scurs bine de ulei si boabele de porumb deja spalate si scurse.Se fierb pastele, se strecoara si se adauga peste ton si porumb.
Se amesteca si se pune sare si un varf de unt dupa gust.
Analiza ingredientelor rețetei Paste cu ton și porumb:
Porumb (boabe)
Avantaje: Porumbul este o cereală recomandată persoanelor care suferă de boala celiacă, deoarece nu conține gluten.
Conținutul de fibre ajută la ameliorarea problemelor digestive, cum ar fi constipația...
Dezavantaje: Porumbul provoca sindromul de colon iritabil sau intoleranță FODMAP.
Porumbul este o sursă bogată de calorii....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu.
Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu.
Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct.
Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Ton - conservă în ulei
Avantaje: Conserva de ton conține proteine, vitamina D, vitamina K, niacină, seleniu, vitamina B12 și fosfor....
Dezavantaje: Nu consumați mai mult de 340 g pe săptămâna de pește oceanic mare. Din cauza faptului că se hrănesc cu alți pești, aceștia pot acumula mercur în cantități ridicate....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....