Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pișcoturi din albuș de ou

Vizite: 3373
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
559

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 4 albusuri
- 60 g zahar pudra
- 40 g faina
- 5 g unt
- 20 g zahar tos

Preparare:

Se bat albusurile spuma. Se incorporeaza zaharul si faina (mai putin 5 g), amestecand incet. Se tapeteaza o tava cu hartie alba unsa cu unt si se pudreaza cu cele 5 g faina retinuta. Se toarna cu cornetul compozitia, in forma de piscoturi, la distanta de 4-5 cm unul de altul, se presara fiecare piscot cu putin zahar tos.
Se coc la foc moale.


Analiza ingredientelor rețetei Pișcoturi din albuș de ou:

Albuș de ou
Avantaje: *Albușul de ou nu conține grăsimi saturate și colesterol, fiind o sursă buna de proteine, riboflavină și seleniu. Albusul de ou contine aproximativ 90% apa si este considerat partea ”light...
Dezavantaje: *Albușul de ou are un conținut ridicat de sodiu. Cu toate ca albusul contine o cantitate mare de proteine, nu este recomandat a se consuma crud, deoarece nu poate fi digerat. De fapt, albusul con...
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....
Zahăr pudră
Avantaje: Conținut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire