Rețetă Prăjiturele cu migdale
Vizite: 2557
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
1441
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 1/2 cana smantana- 1 lingura indulcitor lichid
- 2 linguri apa
- 1/2 esenta de vanilie
- 1 ou
- 1 cana faina
- 1/2 lingura apa minerala
- 1/2 lingura sare
- 1/2 cana migdale
Preparare:
Se amesteca smantana, indulcitorul, apa, vanilia si oul batut.Se adauga apoi faina, apa minerala, sarea si migdalele.
Formeaza prajiturele asemanatoare cu fursecurile, pe care le vei coace timp de 15 minute in cuptorul incins.
Analiza ingredientelor rețetei Prăjiturele cu migdale:
Apa minerală
Avantaje: Conține minerale precum fier, calciu, magneziu, potasiu și sodiu, în niveluri măsurabile....
Dezavantaje: Unele ape minerale au conținut ridicat de sodiu....
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Migdale prăjite
Avantaje: Migdalele prăjite conțin vitamina E, magneziu, acid folic, calciu, fosfor și potasiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu.
Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu.
Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct.
Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....