Rețetă Pui cu piersici
Vizite: 1634
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
99
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 30 g de carne de pui fiarta, dezosata si taiata marunt- 30 g de orez brun fiert
- 1 piersica coapta
- 1 lingura de suc de piersici
- 1 lingura de smantana
- 1 lingurita cu germeni de grau
Preparare:
Se amesteca toate ingredientele si se toaca sumar cu robotul de bucatarie. Se serveste. Se obtine o combinatie delicioasa si usor de preparat.Analiza ingredientelor rețetei Pui cu piersici:
Germeni de grâu
Avantaje: Germenii de grâu sunt o sursă ideală de tiamina, fosfor, zinc, fibre alimentare, proteine, vitamina B6, acid folic și magneziu....
Dezavantaje: Aliment nepotrivit pentru persoanele cu intoleranță la gluten....
Orez brun
Avantaje: Orezul brun are un conținut mic de grăsimi saturate și sodiu.
Este mai bogat în substanțe hrănitoare decât orezul alb, făcând parte din categoria cerealelor integrale.
Conține o cantitate ...
Dezavantaje: Poate conține acid fitic, un antinutrient ce reduce absorbția unor minerale.
Dacă nu este depozitat corespunzător poate dezvol bacterii sau fungi....
Piersici
Avantaje: Piersicile sunt o sursă excelentă de vitamina C, vitamina A, niacină și potasiu. În plus, piersicile nu conțin grăsimi saturate, colesterol și sodiu.
Laxativ foarte ușor.
Piersicile sunt ut...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de piersici provine din zaharuri....
Pui - carne și piele (fiert, in tocană)
Avantaje: Carnea de pui este o sursă bună de proteine, niacină, vitamina B6, fosfor și seleniu....
Dezavantaje: Carnea de pui este bogată în colesterol....
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....