Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Ruladă aperitiv cu carne și legume

Vizite: 1612
Timp preparare: 60min
Dificultate: redusa
1304

CALORII

Ingrediente/compozitie:

400g carne de porc sau piept de pui dezosat,
200g bacon,
2-3 morcovi,
100g ciuperci,
100g masline verzi(umplute),
3 oua fierte,
200g cascaval,
piper, vegeta.

Preparare:

Se intinde carnea si se bate cu ciocanul de snitele, nu foarte tare sa nu se rupa, apoi se asaza pe mijloc (in lungul bucatii de carne) fasii de bacon, felii de morcov fiert (taiat in lungime), daca morcovii sunt mici se folosesc intregi, feliute de ciuperci (din conserva), masline verzi (umplute), jumatati de ou sau sferturi (in functie de bucata de carne). Se condimenteaza cu piper si vegeta si se asaza inca un strat de bacon iar deasupra felii mai groase de cascaval (incheaga rulada). Se ruleaza si apoi se prinde cu scobitori din loc in loc sau se leaga cu sfoara sau ata mai groasa. Rulada se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra se unge cu ulei si apoi se pune la cuptor pana se rumeneste.

Analiza ingredientelor rețetei Ruladă aperitiv cu carne și legume:

Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B. Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Ciuperci champignon
Avantaje: Ciupercile sunt bune pentru vegetarieni și vegani, în curele de slăbire, în tratarea depresiei și anxietății. Ciupercile champignon pot fi consumate și crude....
Dezavantaje: Dacă mergeti la cules de ciuperci, trebuie să aveți la îndemana o carte de specialitate și să consultați un expert înainte de a le consuma....
Măsline
Avantaje: Măslinele conțin numeroase vitamine și minerale. Sunt bogate în acizi grași nesaturați cu efecte benefice asupra sănătății, mai ales asupra inimii. Sunt o sursă importantă de vitamina E....
Dezavantaje: Conțin o cantitate crescută de sare asimilată pe durata proceselor de conservare. Pot cauza alergii. Pot conține urme de metale grele sau de acrilamidă....
Morcov
Avantaje: Morcovul este o sursă ideală de vitamina A și fibre alimentare, conținând de asemenea și vitamina C, K și B6, potasiu, tiamină, niacină și acid folic. Are efect benefic pentru sistemul ca...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de morcov provine din zaharuri. Morcovii cruzi au un indice glicemic mic, însa fierți, indicele glicemic crește. Consumați în exces, pot duce la pigment...
Ou fiert tare
Avantaje: *Oul fiert conține proteine, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. De ce este bine sa introducem in dieta oul fiert tare? 1. Grasimi bune Oul fiert tare ofera grasimi bune numite mononesatura...
Dezavantaje: Oul fiert conține grăsimi saturate și colesterol....
Piper negru
Avantaje: Piperul negru este o sursă bună de vitamina K, fier, vitamina C, calciu, magneziu și potasiu....
Șuncă
Avantaje: Șunca este o sursă de proteine, niacină și fosfor....
Dezavantaje: Șunca este bogată în colesterol și mai ales în sodiu....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.