Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Ruladă de porc cu spanac

Vizite: 1519
Timp preparare: 40min
Dificultate: redusa
5635

CALORII

Ingrediente/compozitie:

2 muschiuleti de porc,
1 kg aluat pentru placinta,
500g spanac,
200g ciuperci,
200g urda,
100g unt,
2 oua,
1 ceapa,
sare, piper.

Preparare:

Se opareste spanacul, se scurge, si se toaca marunt. Se adauga apoi ouale, urda, putin piper, ceapa, ciupercile taiate marunt si calite in putin unt. Separat, se condimenteaza muschiuletii de porc si se prajesc usor in ulei. Din aluat se intind 2 foi, iar pe fiecare foaie se pune amstecul de spanac, peste care se asaza muschiuletii de porc. Se ruleaza usor si se asaza intr-o tava. Se lasa la cuptor 20 min.

Analiza ingredientelor rețetei Ruladă de porc cu spanac:

Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge. Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Ciuperci champignon
Avantaje: Ciupercile sunt bune pentru vegetarieni și vegani, în curele de slăbire, în tratarea depresiei și anxietății. Ciupercile champignon pot fi consumate și crude....
Dezavantaje: Dacă mergeti la cules de ciuperci, trebuie să aveți la îndemana o carte de specialitate și să consultați un expert înainte de a le consuma....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Piper negru
Avantaje: Piperul negru este o sursă bună de vitamina K, fier, vitamina C, calciu, magneziu și potasiu....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Spanac
Avantaje: Spanacul este o sursă excelentă de fibre alimentare, proteine, vitaminele A, C, E și K, tiamina, riboflavină, vitamina B6, acid folic, calciu, fier, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, niacin...
Dezavantaje: Spanacul conține mult sodiu. Deoarece conține acid uric, spanacul trebuie evitat de bolnavii de gută sau artrită....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....
Urdă
Avantaje: Urda este bogată în săruri minerale și în proteine de calitate și conține puțină grăsime....

Căutați rețete culinare după denumire