Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Rulouri din piept de pui

Vizite: 6315
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 1 bucata piept de pui dezosat
- 1 felie de sunca
- 1 felie de cascaval
- 1 lingura de unt

Preparare:

Dupa ce se bate bine pieptul de pui, se aseza deasupra cate o felie de sunca si una de cascaval.
Se ruleaza si se trece ruloul prin unt topit.
Se impacheteaza in folie de aluminium si se pune la cuptor timp de 20 minute.


Analiza ingredientelor rețetei Rulouri din piept de pui:

Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B. Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Piept de pui cu piele - fript pe grătar
Avantaje: Pieptul de pui conține proteine, niacină, vitamina B6 și are un conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Pieptul de pui conține mult colesterol....
Șuncă
Avantaje: Șunca este o sursă de proteine, niacină și fosfor....
Dezavantaje: Șunca este bogată în colesterol și mai ales în sodiu....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.