Rețetă Salată de icre prăjite
Vizite: 5945
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
Ingrediente/compozitie:
- 1 ceapa mare- 1 castronel cu icre
- 6 oua
- sare, piper
- patrunjel verde
Preparare:
Ceapa se taie marunt si se prajeste putin in ulei. Ouale se bat cu icrele si condimentele si se adauga peste ceapa cand este aurie.Se mai amesteca o data de doua ori si cand sunt coagulate si arata ca un scrob se dau deoparte si se adauga patrunjel verde tocat deasupra.
Analiza ingredientelor rețetei Salată de icre prăjite:
Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge.
Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Ghimbir
Avantaje: Ghimbirul este o sursă excelentă de vitamina E, fibre alimentare, vitamina B6, fier, magneziu și potasiu.
Este benefic pentru tratarea tusei, răcelii și în stările de greață.
Are efecte ben...
Dezavantaje: Poate produce disconfort la nivel gastric, dacă este consumat în cantități ridicate....
Icre
Avantaje: Icrele sunt o sursă bună de proteine, riboflavină, vitamina B12, fosfor, vitamina C și acid folic....
Dezavantaje: Icrele conțin mult colesterol....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Pătrunjel verde
Avantaje: Pătrunjelul este o sursă excelentă de vitamina A, C si K, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, proteine, vitamina E, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, fosfor și zinc.
Pătrunjel...
Dezavantaje: Dozele mari de semințe de pătrunjel pot fi toxice; cei care au probleme cu rinichii sau femeile insărcinate trebuie să le evite....
Piper negru
Avantaje: Piperul negru este o sursă bună de vitamina K, fier, vitamina C, calciu, magneziu și potasiu....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu.
Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu.
Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct.
Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...