Rețetă Sandviș cu ton
Vizite: 1907
Timp preparare: 10min
Dificultate: redusa
389
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 250 g ton conservat in apa- 1/3 cana maioneza
- 2 linguri muraturi, taiate fin
- 8 felii de paine (prajite, dupa preferinta)
- 4 frunze de salata verde
Preparare:
Tonul, maioneza si muraturile se amesteca intr-un bol mic. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Pentru a avea o consistenta mai cremoasa, in pasta de ton se poate pune 1 lingurita de otet din muraturi. Se ung jumatate din feliile de paine, se acopera cu frunzele de salata verde si cu cealalta jumatate de felii de paine.Analiza ingredientelor rețetei Sandviș cu ton:
Maioneză
Avantaje: Fiind prezenta in diverse tipuri si de brand-uri, precum cu ulei de rapita, light sau fara grasimi, maioneza contine si o varietate de calorii. Cu toate acestea, o lingura obisnuita de maioneaza conti...
Dezavantaje: Maioneza conține grăsimi trans....
Pâine de grâu albă
Avantaje: Pâinea albă conține o cantitate mică de grăsimi saturate și colesterol și este o sursă bună de tiamină și acid folic.
Pâinea este recomandată în caz de constipație, diverticulită și ...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie sa consume alimente cu gluten.
Pâinea albă conține făina rafinată, de obicei cu foarte mulți aditivi....
Ton - conservă în ulei
Avantaje: Conserva de ton conține proteine, vitamina D, vitamina K, niacină, seleniu, vitamina B12 și fosfor....
Dezavantaje: Nu consumați mai mult de 340 g pe săptămâna de pește oceanic mare. Din cauza faptului că se hrănesc cu alți pești, aceștia pot acumula mercur în cantități ridicate....