Rețetă Sandvișuri cu icre de Manciuria
Vizite: 2418
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
2180
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 12 felii de franzela,- 150 gr icre de Manciuria,
- 150 gr unt,
- sare.
Preparare:
Peste feliile unse cu unt, se aranjeaza un strat de icre bob linga bob, lasind la marginea feliei o distanta de cativa cm.Marginea se garniseste cu unt. La fel se prepara si sandvisurile cu icre negre.
Analiza ingredientelor rețetei Sandvișuri cu icre de Manciuria:
Icre
Avantaje: Icrele sunt o sursă bună de proteine, riboflavină, vitamina B12, fosfor, vitamina C și acid folic....
Dezavantaje: Icrele conțin mult colesterol....
Pâine de grâu albă
Avantaje: Pâinea albă conține o cantitate mică de grăsimi saturate și colesterol și este o sursă bună de tiamină și acid folic.
Pâinea este recomandată în caz de constipație, diverticulită și ...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie sa consume alimente cu gluten.
Pâinea albă conține făina rafinată, de obicei cu foarte mulți aditivi....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu.
Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu.
Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct.
Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....