Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Shake cu cacao

Vizite: 1731
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
1041

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 500 ml lapte
- 2 lingurite cacao
- 6 lingurite zahar brun
- 250 g frisca naturala
- fulgi de ciocolata sau ciocolata rasa (pentru ornare)

Preparare:

Cacaoa, zaharul, laptele si jumatate din cantitatea de frisca se pun in blender si se amesteca bine, pana devin spuma.
Se toarna in pahare si se orneaza cu frisca si cu fulgi de ciocolata (sau ciocolata rasa).


Analiza ingredientelor rețetei Shake cu cacao:

Cacao
Avantaje: Acest aliment este o sursă excelentă de fier, magneziu, fosfor, proteine, potasiu și zinc. ...
Dezavantaje: Acest aliment este bogat în grăsimi saturate. ...
Lapte integral (3,25 procente grăsime)
Avantaje: Laptele integral este o sursă bună de vitamina D, riboflavină, vitamina B12, calciu și fosfor. ...
Dezavantaje: Laptele integral este bogat în grăsimi saturate, iar o mare parte din caloriile pe care le furnizează provin din zaharuri. Persoanele cu artrite reumatice, eczeme, catar, astm, iși agraveaza si...
Zahăr brun
Avantaje: Zaharul nerafinat este într-o oarecare măsura mai puțin dăunator decât cel rafinat (alb)....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutritională. Consumul în exces de zahăr poate crește riscul depunerilor arteriale de colesterol; cei mai expuși riscul...

Căutați rețete culinare după denumire