Rețetă Sufleu de brânză de vacă cu sos de vișine
Vizite: 1820
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
385
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 150 g branza de vaca- 10 g unt
- 15 g zahar
- 10 g gris
- 1/2 ou
- 5 g faina de cartofi
- 25 g visine
- 180 g apa
Preparare:
Grisul se fierbe cu 30 g apa. Se lasa sa se raceasca, se amesteca cu branza data prin sita, apoi cu zaharul, untul incalzit, galbenusul si albusul spuma. Se aseaza compozitia intr-o forma unsa cu unt si se fierbe la abur.Visinile (spalate bine) fara samburi se fierb i apa pana se inmoaie, se strecoara, se strivesc prin sita, se amesteca cu faina de cartofi, restul de zahar si se pun la fiert amestecand neincetat pana da un clocot, doua.
Se toarna fierbinte peste sufleu si se serveste imediat.
Analiza ingredientelor rețetei Sufleu de brânză de vacă cu sos de vișine:
Făină de cartofi
Avantaje: Făina de cartofi este o sursă bună de vitamina B6, având un conținut scăzut de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Griș
Avantaje: Grișul are un conținut mic de grăsimi saturate și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....
Vișine
Avantaje: Vișinele conțin vitamine A și C și cantități mici de sodiu, proteine, calciu, folat și fier....
Dezavantaje: Consumate în exces, vișinele pot provoca diaree....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...