Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Sufleu de conopidă

Vizite: 2490
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
1308

CALORII

Ingrediente/compozitie:

1 conopida de aproximativ 1 kg poate fii chiar si mai mica,
100 g smantana,
200 g cascaval sau mozarella,
2 oua,
unt pentru uns tava si cam o lingura de pesmet.

Preparare:

Spalam conopida bine o desfacem in buchetele medii si o punem sa fiarba. In timp ce fierbe, dam branza pe razatoare si o amestecam cu smantana si condimentele, dupa aceea adaugam ouale si amestecam pana devine totul ca o pasta dar mai lichida. Intre timp ungem tava cu unt si presaram pesmetul. Conopida fiarta se aseaza in tava si peste ea turnam compozitia aceea lichida.

Se da totul la cuptor la o flacara potrivita si va fii gata cand branza de deasupra prinde o crusta aurie.

Se poate servi ca garnitura sau ca aperitiv.


Analiza ingredientelor rețetei Sufleu de conopidă:

Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B. Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Conopidă
Avantaje: Conopida este o sursă excelentă de fibre alimentare, vitamina C, K și B6, acid folic, potasiu, proteine, tiamină, riboflavină, niacină, magneziu și fosfor. ...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de conopidă provine din zaharuri....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Pesmet
Avantaje: Pesmetul are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol. ...
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire