Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Sufleu din brânză de vacă cu biscuiți

Vizite: 9195
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
449

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 120 g branza de vaca
- 20 g biscuiti
- 15 g zahar
- 1/2 ou
- 10 g unt
- 30 g smantana
- lapte (cat e necesar)

Preparare:

Se piseaza biscuitii foarte fin, se amesteca cu zaharul si cu laptele si se lasa sa stea 10-15 min. Se amesteca apoi cu galbenusul, branza trecuta prin sita si 5 g unt topit, la sfarsit adaugand si albusul batut. Se asaza compozitia intr-o forma unsa cu unt si se fierbe pe baia de apa. Se serveste cu smantana.

Analiza ingredientelor rețetei Sufleu din brânză de vacă cu biscuiți:

Biscuiți, simpli sau cu unt, din comerț
Avantaje: Biscuiții conțin o cantitate mică de colesterol, fiind o sursă bună de fosfor....
Dezavantaje: Biscuiții au un conținut ridicat de sodiu....
Lapte integral (3,25 procente grăsime)
Avantaje: Laptele integral este o sursă bună de vitamina D, riboflavină, vitamina B12, calciu și fosfor. ...
Dezavantaje: Laptele integral este bogat în grăsimi saturate, iar o mare parte din caloriile pe care le furnizează provin din zaharuri. Persoanele cu artrite reumatice, eczeme, catar, astm, iși agraveaza si...
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire