Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Supă condimentată

Vizite: 1520
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
857

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 cubulet condimente de supa
- 2 cepe
- 2 catei de usturoi
- 1 lingura ulei masline
- 300 g fasole verde din conserva
- 1 l supa instant
- 425 ml fasole alba din conserva
- 100 g paste
- 2 rosii
- 2 linguri parmezan
- 4 fire busuioc

Preparare:

Se dizolva cubuletul de condimente in putina apa. Ceapa si usturoiul se toaca si se calesc. Se adauga fasolea verde scursa. Se toarna supa si cubuletul dizolvat si se fierb 20 minute.
Se adauga fasolea alba, taiteii si rosiile taiate. Se taie busuiocul fasii, se adauga supei.
Se ia supa de pe foc, se presara deasupra parmezan si apoi se serveste.


Analiza ingredientelor rețetei Supă condimentată:

Busuioc
Avantaje: Busuiocul este o sursă ideală de vitamina A, vitamina K, acid folic, vitamina B6, calciu, fier, magneziu și potasiu. În plus, busuiocul conține și vitamina E, niacină, fosfor și zinc....
Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge. Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Fasole albă (conservă)
Avantaje: Fasolea este ca mai bogată sursă de proteine vegetale, esențiale pentru vegetarieni și cu aport substanțial de calciu și fier. Prin conținutul bogat în fibre insolubile scade colesterolul din ...
Parmezan
Avantaje: Parmezanul conține calciu, fosfor și proteine....
Dezavantaje: Parmezanul are un conținut crescut de grăsimi saturate și sodiu....
Roșii
Avantaje: Roșiile sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, vitamina A, C, E și K, potasiu, tiamină, niacină, acid folic, magneziu și fosfor. Roșiile reprezintă cea mai bogată sursă de licopen, su...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de roșii provine din zaharuri. Roșiile nu sunt indicate persoanelor ce suferă de reflux gastro-esofagian. Anumite persoane manifestă reacții alergice sau in...
Ulei de măsline
Avantaje: Are un conținut crescut de acizi grași benefici organismului și aduce un aport important de vitamina E și vitamina K organismului....
Dezavantaje: Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarce sunt degajate produse toxice. Uleiul de măsline are un punct de ardere scăzut și nu este rec...
Usturoi
Avantaje: Este bogate în vitamine, minerale și compuși fitochimici. Conferă o aromă unică preparatelor culinare. Are efect cardioprotector și antihipertensiv ușor. Are rol antimicrobian și antibacte...
Dezavantaje: Conferă mirosul neplăcut al respirației și al corpului. Poate cauza disconfort gastric, poate intensifica simptomele ulcerelor gastrice sau ale colonului iritabil. Mirosul respirației și al gu...

Căutați rețete culinare după denumire