Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Supă de ciuperci cu orez

Vizite: 2494
Timp preparare: 75min
Dificultate: medie
166

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 500 ml apa
- 50 g ciuperci
- o felie de paine alba
- o lingurita orez
- 10 g margarina

Preparare:

Ciupercile, bine spalate si taiate in lamele fine, se pun la fiert in apa rece, impreuna cu miezul de paine. Se lasa sa fiarba la foc mic aproximativ o ora. Se paseaza si se adauga orezul fiert separat.
Se mai fierbe supa 5 minute.


Analiza ingredientelor rețetei Supă de ciuperci cu orez:

Ciuperci champignon
Avantaje: Ciupercile sunt bune pentru vegetarieni și vegani, în curele de slăbire, în tratarea depresiei și anxietății. Ciupercile champignon pot fi consumate și crude....
Dezavantaje: Dacă mergeti la cules de ciuperci, trebuie să aveți la îndemana o carte de specialitate și să consultați un expert înainte de a le consuma....
Margarină
Avantaje: Margarina are un conținut scăzut de colesterol și este sursă de vitamina K....
Dezavantaje: Margarina este bogată în grăsimi saturate. Evitați margarina pentru copt - aceasta este bogată în acizi grași trans (ulei hidrogenat). Hidrogenarea grăsimilor este un proces de adăugare...
Orez alb, fiert
Avantaje: Orezul alb conține acid folic, magneziu, fosfor și potasiu, iar conținutul său de grăsimi saturate și sodiu este redus. Sursă rapidă de energie....
Dezavantaje: Indice glicemic ridicat....
Pâine de grâu albă
Avantaje: Pâinea albă conține o cantitate mică de grăsimi saturate și colesterol și este o sursă bună de tiamină și acid folic. Pâinea este recomandată în caz de constipație, diverticulită și ...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie sa consume alimente cu gluten. Pâinea albă conține făina rafinată, de obicei cu foarte mulți aditivi....

Căutați rețete culinare după denumire