Rețetă Sweet cu ananas
Vizite: 1328
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
1818
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 150 g faina- 90 g zahar
- 3 oua
- 100 g margarina
- 1/2 plic praf de copt
- o cutie ananas din conserva (rondele)
Preparare:
Intr-un bol se amesteca bine faina, apoi zaharul, ouale si margarina topita(rece) la urma praful de copt si amestecati bine totul. Ungeti o tava apoi pudrati cu faina si asezati ananas (scurse de zeama) felii si turnati deasupra compozitia. Coaceti in cuptorul preincalzit.
Odata copt se aseaza pe o farfurie ca ananasul sa ramana deasupra, apoi o serviti.
Analiza ingredientelor rețetei Sweet cu ananas:
Compot de ananas
Avantaje: Compotul de ananas conține vitamina C, iar conținutul său de grăsimi și sodiu este scăzut....
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de compotul de ananas provin din zaharuri.
Ananasul din compot își pierde efectul benefic al fibrelor (sunt distruse prin căldură), are un indice glice...
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Margarină
Avantaje: Margarina are un conținut scăzut de colesterol și este sursă de vitamina K....
Dezavantaje: Margarina este bogată în grăsimi saturate.
Evitați margarina pentru copt - aceasta este bogată în acizi grași trans (ulei hidrogenat).
Hidrogenarea grăsimilor este un proces de adăugare...
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...