Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Taglitelle cu carne tocată

Vizite: 1344
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
2628

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 300 g taglitelle
- 500 g carne tocata amestec
- 1 ardei rosu
- 4 fire ceapa verde
- 1 lingurita coaja lamaie rasa
- 1/2 lingurita curry
- 5 linguri ulei de masline
- 1 de bouillon de vita

Preparare:

Intr-o oala se pune ulei si carnea tocata. Se prajeste 2 minute la foc mare
apoi se lasa la foc mediu.
Se adauga ceapa si ardeiul taiat "fidea". Se adauga sarea, piperul, ceapa verde taiata rondel, curry, coaja de lamaie. Nu se amesteca.
Se pune capacul si se lasa 15 minute la foc potrivit.


Analiza ingredientelor rețetei Taglitelle cu carne tocată:

Ardei gras roșu
Avantaje: Ardeiul roÈ™u este o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C, E, K È™i B6, acid folic È™i potasiu. Ardeii sunt buni în caz de afecÈ›iuni ale pielii È™i membranei mucoase, precum È™i pentru Ã...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile conținute de ardeiul roșu provine din zaharuri....
Carne de porc
Avantaje: Carnea de porc conține proteine, niacină și fosfor....
Dezavantaje: Carnea de porc este bogată în colesterol....
Carne de vițel
Avantaje: Carnea de vițel este o sursă de proteine, niacină, fosfor și zinc. Este bună în regimurile alimentare bogate în proteine și sărace în grăsimi....
Dezavantaje: Carnea de vițel conține mult colesterol....
Ceapă verde
Avantaje: Ceapa verde este o sursă excelentă de vitamina A, vitamina C, vitamina K, riboflavină, calciu, fier, potasiu. În plus, ceapa verde conține si tiamina, vitamina B6, acid folic, magneziu, fosfor ș...
Dezavantaje: Ceapa verde poate îngreuna digestia. Ceapa verde poate interacționa cu medicamentele pentru diabet și cu anticoagulantele....
Curry
Avantaje: Curry este o sursă excelentă de vitamina E, vitamina K, fier, vitamina B6, acid folic, calcium, magneziu, fosfor și potasiu....
Ulei de măsline
Avantaje: Are un conținut crescut de acizi grași benefici organismului și aduce un aport important de vitamina E și vitamina K organismului....
Dezavantaje: Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarce sunt degajate produse toxice. Uleiul de măsline are un punct de ardere scăzut și nu este rec...

Căutați rețete culinare după denumire