Rețetă Tort Tiramisu
3990
CALORII
12
PORTII
Ingrediente/compozitie:
- 8 oua mari- 8 liguri zahar
- 2 esente ciocolata
- 1 esenta vanilie
- 500 grame crema mascarpone
- 300 ml cafea fara zat
- 300 grame faina cernuta
- 2 pliculete praf de copt
Analiza ingredientelor rețetei Tort Tiramisu:
Branză mascarpone
Avantaje: Conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Conținut ridicat de calorii și grăsimi....
Cafea
Avantaje: Cafeaua este o sursă de antioxidanți, riboflavină, acid folic și potasiu.
Cafeaua îmbunătățește, deși doar pe moment, nivelul de concentare și atenție.
Consumată moderat, cafeaua poate ...
Dezavantaje: Consumată în exces, cafeaua poate cauza insomnii, iritabilitate, creșterea ritmului cardiac.
Consumatorii de cafea pot dezvolta toleranță și dependență.
Cafeaua poate reduce absorbția unor ...
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...