Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Tort Tiramisu

Vizite: 1432
Timp preparare: N/A
Dificultate: medie
3990

CALORII

12

PORTII

Ingrediente/compozitie:

- 8 oua mari
- 8 liguri zahar
- 2 esente ciocolata
- 1 esenta vanilie
- 500 grame crema mascarpone
- 300 ml cafea fara zat
- 300 grame faina cernuta
- 2 pliculete praf de copt

Analiza ingredientelor rețetei Tort Tiramisu:

Branză mascarpone
Avantaje: Conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Conținut ridicat de calorii și grăsimi....
Cafea
Avantaje: Cafeaua este o sursă de antioxidanți, riboflavină, acid folic și potasiu. Cafeaua îmbunătățește, deși doar pe moment, nivelul de concentare și atenție. Consumată moderat, cafeaua poate ...
Dezavantaje: Consumată în exces, cafeaua poate cauza insomnii, iritabilitate, creșterea ritmului cardiac. Consumatorii de cafea pot dezvolta toleranță și dependență. Cafeaua poate reduce absorbția unor ...
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire