Carne si preparateCalorii, avantaje, dezavantaje, principii nutritive, vitamine, minerale 100 alimente 1 23 Înainte › Ficat de pasăre (prăjit) Ficat de porc Ficat de vită (fiert) Ficat de vită (prăjit) Gâscă Gât de curcan Inimă de porc Jambon Kaizer Limbă de porc Limbă de vițel Măruntaie de miel Măruntaie de pui Mortadella Mușchi de berbec Mușchi de miel Mușchi de porc afumat Mușchi de porc fiert Mușchi de porc fript Mușchi de vacă Mușchi de vițel fript Oase de porc Oase de vită Parizer Pastramă de curcan Pastramă de vită Pate Pate de ficat de pui Picioare de porc Picioare de vită Piept de curcan Piept de pui cu piele - fript pe grătar Piept de pui fără piele - gătit Piept de pui fiert Piept de vită Piept de vițel Pipotă de pui (fiartă) Plămân de miel fiert Pui - carne și piele (fiert, in tocană) Pui - carne și piele (grătar, la cuptor) 100 alimente 1 23 Înainte › CAUTA UN ALIMENT DUPA DENUMIRE: