Rețetă Cașcaval pane
Vizite: 1848
Timp preparare: 20min
Dificultate: redusa
Ingrediente/compozitie:
- 4 felii cascaval- 1 ou
- 1/2 lingura unt
- 2 linguri pesmet
- o lingura faina
Preparare:
Se taie cascavalul in felii groase de 1 cm. Se dau feliile prin faina, ou batut si apoi prin pesmet.Se prajesc rumenesc in unt pe ambele parti.
Analiza ingredientelor rețetei Cașcaval pane:
Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B.
Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Pesmet
Avantaje: Pesmetul are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol. ...
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....