Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Ciuperci umplute cu brânză de oi

Vizite: 5206
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
997

CALORII

Ingrediente/compozitie:

ciuperci,
200 g branza telemea de oi,
50 g unt,
1 ou,
1 lingura marar fin tocat,
2-3 linguri lapte.

Preparare:

Se curata ciupercile, se spala si se desprind picioarele. Acestea se toaca cu cutitul, foarte marunt, se pun intr-o cratita la foc impreuna cu 25 g unt si laptele, lasand sa fiarba pana scade toata zeama.

Dupa ce s-a racit se amesteca cu branza bine framantata, mararul, oul si restul de 25 g unt. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile (palariile). Se asaza intr-o tava bine unsa cu ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pentru 25-30 minute.


Analiza ingredientelor rețetei Ciuperci umplute cu brânză de oi:

Ciuperci champignon
Avantaje: Ciupercile sunt bune pentru vegetarieni și vegani, în curele de slăbire, în tratarea depresiei și anxietății. Ciupercile champignon pot fi consumate și crude....
Dezavantaje: Dacă mergeti la cules de ciuperci, trebuie să aveți la îndemana o carte de specialitate și să consultați un expert înainte de a le consuma....
Lapte integral (3,25 procente grăsime)
Avantaje: Laptele integral este o sursă bună de vitamina D, riboflavină, vitamina B12, calciu și fosfor. ...
Dezavantaje: Laptele integral este bogat în grăsimi saturate, iar o mare parte din caloriile pe care le furnizează provin din zaharuri. Persoanele cu artrite reumatice, eczeme, catar, astm, iși agraveaza si...
Mărar verde
Avantaje: Mărarul este o sursă excelentă de vitamina A, vitamina C, riboflavina, vitamna B6, acid folic, calciu, fier, magneziu și potasiu. În plus, mărarul conține și fibre alimentare, niacină, fosfor...
Dezavantaje: Aplicat direct pe piele, poate provoca iritații și sensibilitate a pielii la soare....
Telemea de oaie
Avantaje: Conține vitaminele A, B, D și E. În cazul celor care sunt intoleranți la lactoză, telemeaua de oaie se poate dovedi a fi o alternativă. Laptele de oaie este mai digerabil decât laptele de vac...
Dezavantaje: Conținut ridicat de grăsimi....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire