Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Crochete de carne

Vizite: 19129
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
460

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 150 g carne de vaca
- 15 g orez
- 15 g unt
- 1/2 pahar apa
- 1/2 ou

Preparare:

Se da carnea de doua ori prin masina de tocat, se amesteca cu orezul fiert in apa (pina cind toata apa a scazut) si racit si cu oul. Din aceasta pasta facem mici perisoare pe care le asezam intr-o cratita mica sau intr-o tigaie unsa cu unt. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba 5-6 min. Se scot din apa, se scurg bine si se servesc cu bucatele de unt.

Analiza ingredientelor rețetei Crochete de carne:

Carne de vită (fiartă)

Carnea de vită este clasificată drept carne roșie - un termen folosit pentru carnea mamiferelor, care conține cantități mai mari de fier decât puiul sau peștele.

De obicei,...

Orez alb, fiert
Avantaje: Orezul alb conține acid folic, magneziu, fosfor și potasiu, iar conținutul său de grăsimi saturate și sodiu este redus. Sursă rapidă de energie....
Dezavantaje: Indice glicemic ridicat....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor. În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate. Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....

Căutați rețete culinare după denumire