Rețetă Ficat de pasăre
Vizite: 3945
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
Ingrediente/compozitie:
- ficatel- galbenus
- lapte
- cubulet unt
- coarja unei paine
Preparare:
Se fierbe un ficatel, la fel si oul. Se amesteca impreuna cu putin lapte, un cubuletul de unt si putina coaja de paine.Analiza ingredientelor rețetei Ficat de pasăre:
Ficat de pasăre (prăjit)
Avantaje: Ficatul de pasăre este bogat în proteine, vitamina A, riboflavina, niacină, vitamina B6, acid folic, vitamina B12, fier, fosfor, tiamină și zinc. În plus, ficatul de pasăre nu conține mult sod...
Dezavantaje: Ficatul de pasare conține mult colesterol....
Galbenuș de ou
Avantaje: Galbenușul de ou este o sursă bună de proteine, acid folic și fosfor....
Dezavantaje: Galbenușul de ou conține mult colesterol și grăsimi saturate....
Lapte degresat
Avantaje: Laptele degresat este o sursă excelentă de proteine, riboflavină, calciu, fosfor, vitamina B12 și potasiu. În plus, laptele degresat are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol....
Dezavantaje: Persoanele cu artrite reumatice, eczeme, catar, astm, iși agraveaza simptomele de la laptele de vaca....
Pâine de grâu albă
Avantaje: Pâinea albă conține o cantitate mică de grăsimi saturate și colesterol și este o sursă bună de tiamină și acid folic.
Pâinea este recomandată în caz de constipație, diverticulită și ...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie sa consume alimente cu gluten.
Pâinea albă conține făina rafinată, de obicei cu foarte mulți aditivi....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....