Rețetă Mâncare de pește cu fasole verde și frunze de hasmațuchi
Vizite: 1539
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
281
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 250 g de fasole verde- 100 ml de lapte
- 40 g peste
- o lingurita de faina
- 1 galbenus de ou proaspat
- 1 frunza de hasmatuchi
Preparare:
Se desface fasolea verde si se spala. Se fierbe 15 minute in putina apa fara sare. Se adauga pestele si se mai lasa la fiert 4 minute. Se scurge fasolea, apoi se pune in mixer pentru a obtine o pasta care se aseaza in doua tavi. Se pune apoi pestele in mixer si se adauga laptele, galbenusul de ou, faina si frunza de hasmatuchi.Dupa ce se amesteca totul, se pune compozitia in cele doua tavi de fasole verde si se da la cuptor (180 grade C la termostat 6).
Analiza ingredientelor rețetei Mâncare de pește cu fasole verde și frunze de hasmațuchi:
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Galbenuș de ou
Avantaje: Galbenușul de ou este o sursă bună de proteine, acid folic și fosfor....
Dezavantaje: Galbenușul de ou conține mult colesterol și grăsimi saturate....
Lapte degresat
Avantaje: Laptele degresat este o sursă excelentă de proteine, riboflavină, calciu, fosfor, vitamina B12 și potasiu. În plus, laptele degresat are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol....
Dezavantaje: Persoanele cu artrite reumatice, eczeme, catar, astm, iși agraveaza simptomele de la laptele de vaca....
Macrou
Avantaje: Macroul este o sursă ideală de proteine, vitamina B12, seleniu, niacină și fosfor....
Dezavantaje: Bolnavii de gută și femeile însărcinate trebuie să evite macroul....
Păstăi, fierte
Avantaje: Păstăile sunt o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C și K, tiamină, fier, riboflavină, vitamina B6, acid folic, magneziu, fosfor și potasiu.
Fasolea verde este bună în caz de probl...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile conținute de păstăi provine din zaharuri....