Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Roșii umplute cu pastă de pește

Vizite: 1739
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
752

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 8 rosii
- 2 conserve de peste (ton sau macrou)
- 2 linguri margarina
- 4 catei de usturoi
- sare,
- piper,
- patrunjel verde.

Preparare:

Rosiile se pregatesc pentru umplut, se sareaza si se lasa la scurs.
Pestele se scurge de ulei, se faramiteaza cu furculita si apoi se freaca bine cu margarina. Se condimenteaza cu usturoiul ras sau tocat marunt, sare, piper si se omogenizeaza.
Cu acest amestec umpleti rosiile. Deasupra ornati cu patrunjel verde.


Analiza ingredientelor rețetei Roșii umplute cu pastă de pește:

Macrou
Avantaje: Macroul este o sursă ideală de proteine, vitamina B12, seleniu, niacină și fosfor....
Dezavantaje: Bolnavii de gută și femeile însărcinate trebuie să evite macroul....
Margarină
Avantaje: Margarina are un conținut scăzut de colesterol și este sursă de vitamina K....
Dezavantaje: Margarina este bogată în grăsimi saturate. Evitați margarina pentru copt - aceasta este bogată în acizi grași trans (ulei hidrogenat). Hidrogenarea grăsimilor este un proces de adăugare...
Pătrunjel verde
Avantaje: Pătrunjelul este o sursă excelentă de vitamina A, C si K, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, proteine, vitamina E, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, fosfor și zinc. Pătrunjel...
Dezavantaje: Dozele mari de semințe de pătrunjel pot fi toxice; cei care au probleme cu rinichii sau femeile insărcinate trebuie să le evite....
Piper alb
Avantaje: Piperul alb este o sursă bună de fier, fibre alimentare și vitamina C....
Roșii
Avantaje: Roșiile sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, vitamina A, C, E și K, potasiu, tiamină, niacină, acid folic, magneziu și fosfor. Roșiile reprezintă cea mai bogată sursă de licopen, su...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de roșii provine din zaharuri. Roșiile nu sunt indicate persoanelor ce suferă de reflux gastro-esofagian. Anumite persoane manifestă reacții alergice sau in...
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Ton - conservă în ulei
Avantaje: Conserva de ton conține proteine, vitamina D, vitamina K, niacină, seleniu, vitamina B12 și fosfor....
Dezavantaje: Nu consumați mai mult de 340 g pe săptămâna de pește oceanic mare. Din cauza faptului că se hrănesc cu alți pești, aceștia pot acumula mercur în cantități ridicate....
Usturoi
Avantaje: Este bogate în vitamine, minerale și compuși fitochimici. Conferă o aromă unică preparatelor culinare. Are efect cardioprotector și antihipertensiv ușor. Are rol antimicrobian și antibacte...
Dezavantaje: Conferă mirosul neplăcut al respirației și al corpului. Poate cauza disconfort gastric, poate intensifica simptomele ulcerelor gastrice sau ale colonului iritabil. Mirosul respirației și al gu...

Căutați rețete culinare după denumire