Rețetă Salată cu carne de vită și castraveți
Vizite: 3238
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
2722
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 480 g carne de vita fiarta,- castraveti acrii,
- 200 g de ceapa cruda,
- 300 g de cartofi fierti,
- 200 g de maioneza,
- 20 g pasta de rosii
Preparare:
Taiati in cuburi mici carnea, castravetii, ceapa si cartofii. Puneti totul intr-un castron si amestecati, adaugind maioneza, pasta de rosii si dupa gust sare, piper si putin zahar si mustar.Asezati in salatiera sau pe platou si decorati cu felii de oua fierte, rosii, gogosari sau masline.
Analiza ingredientelor rețetei Salată cu carne de vită și castraveți:
Bulion - Pastă de tomate
Avantaje: Pasta de tomate conține vitaminele A, C și B6, fier, potasiu, tiamină, niacină, calciu și magneziu.
Sursă excelentă de licopen și vitamina C....
Dezavantaje: Pasta de tomate conține mult sodiu.
Pasta de tomate conservată este încărcată cu zahăr și sodiu....
Carne de vită (fiartă)
Carnea de vită este clasificată drept carne roșie - un termen folosit pentru carnea mamiferelor, care conține cantități mai mari de fier decât puiul sau peștele.
De obicei,...
Cartofi fierți in coajă, fără sare
Avantaje: Cartofii fierți conțin vitamina C, vitamina B6 și potasiu, avand un continut scazut de grăsimi saturate și sodiu.
Amidonul rezistent din cartofi poate îmbunătăți sănătatea digestivă....
Dezavantaje: Cartofii pot afecta controlul zahărului din sânge.
Cartofii pot interacționa cu medicamentele beta-blocante și anticoagulante....
Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge.
Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Maioneză
Avantaje: Fiind prezenta in diverse tipuri si de brand-uri, precum cu ulei de rapita, light sau fara grasimi, maioneza contine si o varietate de calorii. Cu toate acestea, o lingura obisnuita de maioneaza conti...
Dezavantaje: Maioneza conține grăsimi trans....