Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Salată de andive cu piept de curcan și maioneză

Vizite: 2231
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
2443

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 500 g andive
- 300 g piept de curcan
- 250 g maioneza
- 10 g mustar
- 20 ml otet

Preparare:

Andivele se spala, se indeparteaza frunzele vestede.

Se defac frunzele sanatoase si se taie bucati mici.

Pieptul de curcan fript se taie julien.

Maioneza se amesteca cu o lingurita de mustar si se subtiaza cat este necesar cu otet amestecat cu apa.

Se adauga andivele si pieptul de curcan si se amesteca putin.

Se consuma indata ce a fost preparata.


Analiza ingredientelor rețetei Salată de andive cu piept de curcan și maioneză:

Andive
Avantaje: Andivele sunt o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C și K, tiamină, riboflavină, acid folic, calciu, fier, potasiu, zinc. În plus, andivele conțin si vitamina E, magneziu și fosfor. ...
Dezavantaje: Pot conține urme de pesticide....
Maioneză
Avantaje: Fiind prezenta in diverse tipuri si de brand-uri, precum cu ulei de rapita, light sau fara grasimi, maioneza contine si o varietate de calorii. Cu toate acestea, o lingura obisnuita de maioneaza conti...
Dezavantaje: Maioneza conține grăsimi trans....
Muștar
Avantaje: Muștarul este o sursă bună de tiamină, fibre alimentare, fier, magneziu și fosfor. ...
Dezavantaje: Muștarul conține mult sodiu....
Oțet de mere
Avantaje: Oțetul de mere are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol....
Piept de curcan
Avantaje: Pieptul de curcan fără pieliță este cea mai slabă carne....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.