Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Sărățele cu cașcaval

Vizite: 1964
Timp preparare: 150min
Dificultate: redusa
3677

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 300 g faina
- 200 g cascaval ras
- 200 g margarina
- 100 g smantana
- 3 buc oua
- sare

Preparare:

Din faina, cascaval, margarina, smantana, 2 oua si sare se prepara un aluat care se lasa sa se odihneasca 90 min. la rece.

Se intinde o foaie cu grosimea de 5 mm, se unge cu ou si se taie in fasii cu lungimea de 10-12 cm.

Se asaza in tavi si se coc la un foc potrivit.


Analiza ingredientelor rețetei Sărățele cu cașcaval:

Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B. Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Margarină
Avantaje: Margarina are un conținut scăzut de colesterol și este sursă de vitamina K....
Dezavantaje: Margarina este bogată în grăsimi saturate. Evitați margarina pentru copt - aceasta este bogată în acizi grași trans (ulei hidrogenat). Hidrogenarea grăsimilor este un proces de adăugare...
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....

Căutați rețete culinare după denumire