Rețetă Sufleu de zmeură
Vizite: 1912
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
1838
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 6 buc oua- 250 g zahar pudra
- zmeura
- 75 g faina
- 25 g unt
Preparare:
Galbenusurile se amesteca cu 150 g zahar si se adauga zmeura sfaramata cu furculita.Albusurile se bat bine, se amesteca cu restul de zahar si se mai bat impreuna cateva minute.
Se amesteca cele doua compozitii, se incorporeaza faina, se unge un graten cu unt, se toarna compozitia in vas, se da vasul la cuptor la un foc iute, pana ce sufleul este rumenit.
Analiza ingredientelor rețetei Sufleu de zmeură:
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Unt
Avantaje: Untul furnizează acizi grași esențiali pentru sănătatea pielii și dezvoltarea celulelor.
În cantități moderate, untul este un produs natural, preferabil margarinei, care este un produs sin...
Dezavantaje: Untul este bogat în grăsimi saturate.
Spre deosebire de majoritatea produselor lactate, untul este o sursă săracă în calciu, vitminele B fiind efectiv inexistente....
Zahăr pudră
Avantaje: Conținut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...
Zmeură
Avantaje: Zmeura este o sursă excelentă de vitamina C, fibre alimentare, vitamina K și magneziu.
Zmeura este bună pentru sistemul imunitar și pentru sănătatea sistemului cardiovascular....
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de zmeură provine din zaharuri.
...