Bucataria Indiei de sud
Autor: Redacția ROmedic
Indienii din sud sunt exclusiv vegetarieni, bucataria lor fiind de o sobrietate absoluta. Leguminoasele si cerealele se transforma in mancaruri savuroase. In India meridionala, orezul este condimentat si imbogatit cu sosuri cu arome subtile sau puternice.
Statul Karnataka este un paradis al pestilor, crustaceelor si scoicilor, preparati cu ulei si condimentati. In a treia saptamana din august, aici se sarbatoreste sfarsitul musonului, dar si cocotierul, numit “arbore al bogatiei” deoarece toate partile sale sunt utilizabile.
Statul Kerala este cunoscut pentru fructele sale exotice: nuci de cocos, ananas, banane rosii dar si pentru productia de nucsoara, care da savoare mancarurilor indiene. Aceasta este regiunea delicioaselor idli – prajituri facute din orez fermentat.
Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!
- Capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni
- Pastile pentru slabit
- Lindaxa are efecte negative?
- Vreau sa slabesc 30 kg - macar atat!
- Poftiti la slabit !!!
- Capsula de slabit
- Vreau sa slabesc aici
- Super slim chinezesc si slabirea
- Pastile de slabit - ce recomandati?
- Sanatate, greutate normala, fara boli cronice: Postul Intermitent