Delicatese grecesti

Autor: ROmedic

Delicatese grecesti

Baclava – prajitura facuta din foi de aluat, nuci sau migdale si insiropata cu miere sau sirop de zahar


Dolmade – un fel de sarmalute, din orez amestecat cu carne de miel, invelite in foi de vita


Avgolemono – O supa care contine oua si suc de lamaie.


Salata greceasca – contine salata verde, branza feta, rosii, masline, ceapa verde, ardei gras si un sos facut din ulei de masline si lamaie


Musaca – specialitate ce consta in straturi succesive de vinete si carne de miel, peste care se pune sos alb


Pastitsio – este un tip de lasagna greceasca, facut din paste cu ou si branza, carne condimentata si sos


Souvlaki – carne (de miel) fripta pe frigaruie, apoi servita intr-o pita


Taramosalata – Salata de icre, cu ulei de masline si crutoane


Data actualizare: 10-07-2019 | creare: 30-05-2007 | Vizite: 2742

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.