Rețetă Drob de curcan
Vizite: 2750
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
3071
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 1 kg piept de curcan- 250 g spanac congelat
- 200 g mozzarella
- 2 felii de paine
- 3-4 oua
- ulei de masline sau unt pentru uns tava
Preparare:
Pieptul de curcan se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu spanacul fiert, branza rasa, ouale si feliile de paine sfaramate. Se unge cu ulei de masline o tava si se pune compozitia de drob la cuptor.Se coace cam 40-50 de minute la foc potrivit.
Analiza ingredientelor rețetei Drob de curcan:
Mozzarella
Avantaje: Mozzarella conține proteine, calciu și fosfor....
Dezavantaje: Mozzarella are un conținut crescut de grăsimi saturate....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor.
Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită.
Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate.
Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Pâine de grâu albă
Avantaje: Pâinea albă conține o cantitate mică de grăsimi saturate și colesterol și este o sursă bună de tiamină și acid folic.
Pâinea este recomandată în caz de constipație, diverticulită și ...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie sa consume alimente cu gluten.
Pâinea albă conține făina rafinată, de obicei cu foarte mulți aditivi....
Piept de curcan
Avantaje: Pieptul de curcan fără pieliță este cea mai slabă carne....
Ulei de măsline
Avantaje: Are un conținut crescut de acizi grași benefici organismului și aduce un aport important de vitamina E și vitamina K organismului....
Dezavantaje: Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarce sunt degajate produse toxice.
Uleiul de măsline are un punct de ardere scăzut și nu este rec...