Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Drob de curcan

Vizite: 2750
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
3071

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 kg piept de curcan
- 250 g spanac congelat
- 200 g mozzarella
- 2 felii de paine
- 3-4 oua
- ulei de masline sau unt pentru uns tava

Preparare:

Pieptul de curcan se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu spanacul fiert, branza rasa, ouale si feliile de paine sfaramate. Se unge cu ulei de masline o tava si se pune compozitia de drob la cuptor.
Se coace cam 40-50 de minute la foc potrivit.


Analiza ingredientelor rețetei Drob de curcan:

Mozzarella
Avantaje: Mozzarella conține proteine, calciu și fosfor....
Dezavantaje: Mozzarella are un conținut crescut de grăsimi saturate....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Pâine de grâu albă
Avantaje: Pâinea albă conține o cantitate mică de grăsimi saturate și colesterol și este o sursă bună de tiamină și acid folic. Pâinea este recomandată în caz de constipație, diverticulită și ...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie sa consume alimente cu gluten. Pâinea albă conține făina rafinată, de obicei cu foarte mulți aditivi....
Piept de curcan
Avantaje: Pieptul de curcan fără pieliță este cea mai slabă carne....
Ulei de măsline
Avantaje: Are un conținut crescut de acizi grași benefici organismului și aduce un aport important de vitamina E și vitamina K organismului....
Dezavantaje: Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarce sunt degajate produse toxice. Uleiul de măsline are un punct de ardere scăzut și nu este rec...

Căutați rețete culinare după denumire