Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pizza de casă

Vizite: 2619
Timp preparare: 60min
Dificultate: redusa
Rețetă Pizza de casă
250

CALORII

4

PORTII

Ingrediente/compozitie:

200 g faina
2 oua
1 ardei gras
3 ciuperci potrivite
300 g carnaciori
300 g salam
150 g masline
condimente
250 branza

Preparare:

Se prepara un aluat putin mai consistent decat cel de clatite, dintr-un ou si faina si apa.
Se lasa la cuptor 10 minute si apoi se scoate si se pune peste un sos facut din carnaciori si 3 linguri de pasta de tomate.
Peste se pun ciupercile taiate si se rade branza, se pune la cuptor pana se rumeneste.
Inainte cu 10 minute sa fie gata se pune si un ou batutu pe deasupra.


Analiza ingredientelor rețetei Pizza de casă:

Ardei gras
Avantaje: Ardeii grași roșii și galbeni conțin aproape de două ori mai multă vitamina C decât cei verzi. Au rol antioxidant și antiinflamator. Conțin o cantitatae crescută de vitamina A....
Dezavantaje: Ardeii grași iuți pot cauza iritații. ...
Cârnați

Cercetările noi demonstrează că persoanele care consumă carne procesată au un risc crescut de deces prematur.

Compoziție nutrițională
Dezavantaje: Cârnații conțin mult colesterol și grăsimi saturate....

Ciuperci champignon
Avantaje: Ciupercile sunt bune pentru vegetarieni și vegani, în curele de slăbire, în tratarea depresiei și anxietății. Ciupercile champignon pot fi consumate și crude....
Dezavantaje: Dacă mergeti la cules de ciuperci, trebuie să aveți la îndemana o carte de specialitate și să consultați un expert înainte de a le consuma....
Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Măsline
Avantaje: Măslinele conțin numeroase vitamine și minerale. Sunt bogate în acizi grași nesaturați cu efecte benefice asupra sănătății, mai ales asupra inimii. Sunt o sursă importantă de vitamina E....
Dezavantaje: Conțin o cantitate crescută de sare asimilată pe durata proceselor de conservare. Pot cauza alergii. Pot conține urme de metale grele sau de acrilamidă....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Salam de vită și porc
Avantaje: Salamul conține proteine și vitamina B12....
Dezavantaje: Salamul este bogat în grăsimi saturate și sodiu....
Telemea de oaie
Avantaje: Conține vitaminele A, B, D și E. În cazul celor care sunt intoleranți la lactoză, telemeaua de oaie se poate dovedi a fi o alternativă. Laptele de oaie este mai digerabil decât laptele de vac...
Dezavantaje: Conținut ridicat de grăsimi....

Căutați rețete culinare după denumire