Sashimi

Autor: ROmedic

Sashimi

Sashimi este un fel tradititional al bucatariei japoneze, atestat inca din secolul XV, compus din felii de peste crud. Renumele sau mondial este dat de arta de a selectiona produse cat mai proaspete si de cea mai buna calitate, de a le taia si prezenta intr-o forma artistica.


Pestii si fructele de mare preferate pentru sashimi sunt: tonul (alb sau rosu), somonul, scoicile, caracatita, langusta, balena si fugu. Selectionarea celor mai bune specii de peste, taierea si prezentarea lor pentru sashimi necesita o pregatire serioasa.


Data actualizare: 10-01-2019 | creare: 28-05-2007 | Vizite: 2302

Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.