Dieta pentru zodia Capricorn

©

Autor: Redacția ROmedic

Dieta pentru zodia Capricorn

Femei

Personalitate

Femeile capricorn sunt atrase in special de dietele stricte, datorita firii lor inflexibile si incapatanate. Dar, daca regimul de slabire nu functioneaza, ele dau rapid vina pe ceilalti – orice s-ar intampla, niciodata nu este vina lor. Nativele din capricorn sunt greu de  multumit si trebuie sa invete sa-si propuna obiective realiste, usor de realizat.
Potentialul lor de slabire este uimitor, tinand cont de disciplina si puterea de concentrare a reprezentantelor acestei zodii. Spre deosebire de alte semne ale zodiacului, femeile capricorn tolereaza usor restrictiile. Numararea caloriilor, reducerea grasimilor alimentare si exercitiile fizice nu sunt o problema pentru capricorni.


Dieta

O alimentatie bogata in proteine si calciu este obligatorie pentru capricorni, pentru a a-si mentine oasele, pielea si dintii intr-o stare buna. De altfel, capricornii au tendinta de a munci prea mult, alimentandu-se incorect. Pentru a slabi, o dieta practica, cu reguli stricte este ideala pentru incapatanatale native din capricorn.

Alimentele recomandate sunt carnea slaba, pestele, cartofii, pastele fainoase, porumbul, ouale, nuca de cocos.
Evitati: alimentele condimentate excesiv.

Barbati

Personalitate

In orice aspect al vietii, inclusiv dieta, barbatul capricorn este convins ca stie cel mai bine ce trebuie sa faca. In plus, el nu este niciodata multumit de rezultatele obtinute, oricat de rapide ar fi ele. Nativii din capricorn urmaresc cu incapatanare obiectivul propus si nu renunta usor. Spiritul lor organizatoric ii va ajuta sa includa un regim de slabire in viata lor atat de ocupata.
Barbatul capricorn iubeste rutina, este meticulos si atent la detalii, prin urmare o dieta cu reguli stricte este foarte potrivita.

Dieta

O dieta bogata in lactate si alte alimente care contin calciu este vitala pentru capricorn, care trebuie sa isi protejeze oasele si dintii.


Activitatea fizica pentru capricorn

Capricornii sunt atleti excelenti. Sporturile care necesita rezistenta sunt mai potrivite decat cele de forta. Drumetiile si alpinismul sunt preferatele sale.
Barbatul capricorn este atras de exercitiile de rutina care au o componenta sociala, deci inscrierea intr-un club de golf sau de tenis este o alegere perfecta pentru aceasta zodie.Data actualizare: 11-04-2024 | creare: 18-05-2007 | Vizite: 8848
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!