Dieta pentru zodia Rac

©

Autor: Redacția ROmedic

Dieta pentru zodia Rac

Femei

Personalitate

Femeia rac petrece mult timp facandu-si griji in legatura cu greutatea, dar nu este in stare sa ia masuri urgente pentru a rezolva problema. In plus, slabirea este dificila la aceasta zodie, deoarece ii place sa manance, dar si sa hraneasca membrii familiei si prietenii. O dieta care nu este adaptata stilului lor de viata nu va functiona niciodata.
Principalul atu al racilor este rabdarea. Odata ce opteaza in favoarea unei diete, racii sunt perserverenti si o vor continua pana cand slabesc si capata silueta dorita.

Dieta

Avand un real talent culinar, nativele din rac au nevoie de o dieta variata, care sa le permita prepararea unor retete interesante. Dietele fade nu sunt potrivite pentru raci, care vor apela la un regim de slabire adaptat stilului lor de viata.
Alimente recomandate: peste, struguri, hrisca, sucul de varza si varza murata, broccoli, conopida.
Evitati: zaharul, produsele de patiserie, painea alba, berea.

Barbati

Personalitate

Incercarea de a slabi nu este lipsita de dificultati pentru barbatul rac, deoarece iubeste mancarea, iar multi dintre ei lucreaza chiar in industria alimentara. Racii sunt extrem de sensibili si pot suferi de tulburari de alimentatie. In plus, ei pierd timpul facandu-si griji in legatura cu greutatea, dar nu pot gasi o solutie pentru problema lor.
Nativii din rac sunt caracterizati prin tenacitate. Odata ce adopta o dieta, ei o vor continua pana cand isi ating scopul. De altfel, racii dispun de rabdare, sunt foarte organizati si capabili.

Dieta indicata pentru raci este una sanatoasa si saraca in grasimi, care sa-i incurajeze sa ia mese la ore fixe. Grijile si stresul pot provoca ulcere si alte afectiuni gastrice, deci un program stabil de alimentatie este cel mai indicat.
Alimente recomandate: peste, struguri, hrisca, sucul de varza si varza murata, broccoli, conopida.
Evitati: zaharul, produsele de patiserie, painea alba, berea.

Activitatea fizica pentru raci

Exercitiile fizice intense
nu numai ca il vor ajuta pe barbatul rac sa slabeasca, dar ii vor crea si o stare buna de dispozitie. Racul nu este tocmai o fire energica, dar iubeste sporturile acvatice: inotul, surfingul, canotaj, scufundari, etc.

Data actualizare: 09-02-2024 | creare: 18-05-2007 | Vizite: 9680
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!