Dieta pentru zodia Leu

©

Autor: Redacția ROmedic

Dieta pentru zodia Leu

Femei

Personalitate

Femeile leu au standarde foarte ridicate si trebuie sa li se aduca aminte ca slabirea nu este o cale de a ajunge la perfectiune. Ele sunt atrase de dietele fade, care promit o slabire usoara si rapida. Leoaicele iubesc tot ce este inovator, iar cea mai noua dieta le va atrage imediat atentia.
Principalul atu al femeilor leu este dorinta lor de a reusi in orice isi propun. In plus, ele exceleaza la organizarea dietei adoptate pana in cel mai mic detaliu. Iar standardale inalte pe care si le impun vor asigura ca nativele leu nu vor renunta usor la regimul de slabire.

Dieta

Dieta ideala pentru nativele leu este una care sa le ofere multa libertate si flexibilitate. Leoaicele iubesc mancarea buna si bauturile rafinate. Din fericire, ele se bucura de o digestie buna si reusesc sa ramana in forma deoarece sunt active. Totusi, timpul isi va lasa amprenta si asupra lor, deci trebuie sa invete sa se alimenteze corect si sa evite excesul de grasimi.
Dieta nativelor leu trebuie sa le permita o viata sociala activa. Odata ce adopta un regim de viata potrivit, controlarea greutatii nu mai este o problema.
Alimentele recomandate: legumele care contin fier (spanac, broccoli), strugurii, fructele de padure, nucile de cocos, stafidele si lintea.

Barbati

Personalitate

Barbatul leu este entuziast in privinta regimurilor de slabire, dar cea mai mica dezamagire il poate face sa renunte. Datorita incapatanarii sale, el refuza deseori sfaturile celorlalti.
Dorinta de a arata intotdeauna bine este atat de importanta, incat leul va trata cu cea mai mare atentie toate detaliile programului sau de slabire. Atitudinea sa optimista il va ajuta in final sa treaca peste toate problemele, inclusiv cele legate de alimentatie.

Dieta

Chiar daca nu sufera de obezitate, barbatul leu ar trebui sa adopte o dieta saraca in grasimi, dar care sa includa o varietate de legume. Desi vrea sa slabeasca repede, el trebuie sa reziste tentatiei de a adopta o dieta hipocalorica.
Alimentele recomandate: legumele care contin fier (spanac, broccoli), strugurii, fructele de padure, nucile de cocos, stafidele si lintea.


Activitatea fizica pentru leu

Barbatul leu este plin de energie si principala sa problema este tendinta de a exagera cu activitatea fizica. Sporturile preferate sunt cele de echipa, cu conditia ca el sa fie capitanul echipei. Alte activitati indicate sunt tenisul, jogging, artele martiale, dansul si scufundarile subacvatice.


Data actualizare: 31-12-2023 | creare: 18-05-2007 | Vizite: 8445
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!