Dieta pentru zodia Scorpion

©

Autor: Redacția ROmedic

Dieta pentru zodia Scorpion

Femei

Personalitate

Urmarea unui regim de slabire nu este o problema pentru nativele din scorpion, care sunt capabile de a respecta reguli stricte. Pentru a avea succes, scorpionii trebuie sa se implice complet in acest proiect; jumatatile de masura nu functioneaza.
Slabirea este mai usoara si rapida la nativele din scorpion decat la oricare alt semn al zodiacului. Odata ce incep, ele sunt hotarate sa reuseasca si nu pot sa renunte. Atitudinea pozitiva in viata le va ajuta sa depaseasca toate obstacolele. Femeile scorpion tind sa exagereze si trebuie sa evite dietele hipocalorice si excesul de activitate fizica.

Dieta

O dieta variata, care sa le ofere femeilor scorpion sansa de a-si utiliza energia este cea mai potrivita. Scorpionii trebuie sa evite alimentele bogate in grasimi. O dieta vegetariana este foarte indicata pentru aceasta zodie.
Alimentele recomandate sunt orezul brun, meiul, germenii de grau, salata verde, telina, castraveti. Fructele indicate sunt ciresele, portocalele si lamaile. Influenta planetei Marte asupra acestei zodii determina necesitatea unui consum important de apa si sucuri de legume si evitarea sarii in exces.

Barbati

Personalitate

Procesul de slabire se realizeaza cu dificultate la barbatii scorpion, care nu isi pot accepta defectele personale. Inainte de a adopta o dieta, ei trebuie sa cunoasca foarte bine avantajele oferite de  aceasta. In plus, scorpionii nu respecta cu usurinta o dieta deoarece le place sa ia propriile hotarari in toate aspectele vietii, inclusiv in alimentatie.
Pe de alta parte, atunci cand scorpionii se implica intr-un proiect, nu exista jumatati de masura. Vor mentine dieta pana cand isi ating obiectivul. Entuziasmul si spiritul organizatoric de care dau dovada sunt o garantie in reusita regimului de slabire.

Dieta

O dieta bogata in fibre, cu multe fructe si legume este importanta pentru barbatul scorpion. Alimentele puternic aromate sau condimentate nu trebuie sa lipseasca din dieta sa. El se poate implica atat de mult in munca sa, incat uneori uita sa manance. De aceea, dieta scorpionului trebuie sa contina multe produse usor de gatit, care pot fi consumate rapid.

Activitatea fizica pentru nativii scorpion

Scorpionii dispun de o energie inepuizabila, deci trebuie sa faca multa miscare, indiferent de greutatea lor. Fiind un semn de apa, scorpionii adora sporturile acvatice (inot, canotaj, scufundari, etc.) Boxul si artele martiale sunt de asemenea sporturi solicitante, care ard multe calorii si sunt potrivite pentru latura lor agresiva.

Data actualizare: 18-12-2023 | creare: 18-05-2007 | Vizite: 9123
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!