Dieta pentru zodia Sagetator

©

Autor: Redacția ROmedic

Dieta pentru zodia Sagetator

Femei

Personalitate

La femeia sagetator, excesul ponderal este limitat la zona coapselor, soldurilor si feselor, de unde este dificil de indepartat. Ea incepe o noua dieta plina de entuziasm, dar nu dispune de rabdarea de a numara caloriile consumate. Avand o fire optimista, femeia sagetator se asteapta ca procesul de slabire sa se desfasoare fara probleme.
Pentru a avea succes in incercarea de a slabi, nativele din sagetator trebuie sa invete sa isi potoleasca nerabdarea si sa adapteze la reguli. Lipsa spiritului organizatoric si nerabdarea sunt doua obstacole care le impiedica sa urmeze o dieta pana la capat.

Dieta

Obezitatea nu este in general o problema pentru sagetatori, iar grasimea se depune de obicei pe solduri si fese. Un plan de alimentatie variat si un program de sport sunt suficiente. Caloriile din alcool ar trebui limitate, atat pentru slabire cat si pentru sanatate.
Alimentele recomandate pentru slabire: fructe bogate in vitamina C (citrice, kiwi), rosii, praz, usturoi.
Evitati: alimentele prelucrate industrial, produsele tip fast-food, zaharul si dulciurile in general. Pentru iubitorii de dulciuri, acestea pot fi inlocuite cu fructe.

Barbati

Personalitate

Barbatul Sagetator iubeste mancarea si renunta cu greutatea la grasimile, zaharul si alcoolul din alimentatia sa. In plus, el are tendinta de a-si asuma inutil riscuri, inclusiv cu sanatatea sa. Lipsa de disciplina si neplacerea provocata de restrictii il impiedica sa urmeze o dieta.
In schimb, natura sa optimista este principalul sau atu, iar el nu se asteapta ca procesul de slabire sa se confrunte cu probleme. Pentru el, dieta este o provocare, pe care nu o poate neglija. Barbatului sagetator ii place sa duca lucrurile pana la capat, iar renuntarea la dieta inainte de a-si atinge scopul nu este pentru el o optiune.

Dieta

Influenta planetei Jupiter asupra sagetatorilor ii face sa iubeasca poate prea mult mancarea si bautura, ducand la probleme de sanatate. Ficatul sagetatorilor este foarte vulnerabil, iar alcoolul este deosebit de periculos pentru aceasta zodie.

Activitatea fizica pentru sagetator

Sportul este mai important pentru barbatul sagetator decat pentru toate celelalte semne ale zodiacului. Pentru a evita plictiseala, programul de exercitii trebuie sa fie variat. Sagetatorul este un sportiv innascut si apreciaza atat latura sociala cat si competitia. Ii place sa-si asume riscuri si este atras de sporturile extreme: parasutismul, cursele auto, alpinismul si zborul cu parapanta.

Data actualizare: 10-11-2023 | creare: 18-05-2007 | Vizite: 8192
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!